The 100

The 100

Mar. 19, 2014
Your rating: 10
9.2 194 votes

Krijues

Cast

Eliza Taylor isClarke Griffin
Clarke Griffin
Bob Morley isBellamy Blake
Bellamy Blake
Henry Ian Cusick isCouncilman Kane
Councilman Kane
Paige Turco isCouncilwoman Dr. Abigail Griffin
Councilwoman Dr. Abigail Griffin
Isaiah Washington isChancellor Jaha
Chancellor Jaha
Richard Harmon isJohn Murphy
John Murphy
Marie Avgeropoulos isOctavia Blake
Octavia Blake
Devon Bostick isJasper Jordan
Jasper Jordan
Lindsey Morgan isRaven Reyes
Raven Reyes

Video trailer

Images

Synopsis

Bazuar në librat e Kass Morgan, kjo shfaqje zhvillohet 100 vjet në të ardhmen, kur Toka është braktisur për shkak të radioaktivitetit. Njerëzit e fundit që mbijetojnë jetojnë në një arkë që orbiton planetin – por arka nuk do të zgjasë përgjithmonë. Pra, regjimi represiv zgjedh 100 delikuentë të rinj të shpenzuar për të dërguar poshtë në Tokë për të parë nëse planeti është ende i banueshëm.

Original titleThe 100
Firt air dateMar. 19, 2014
Last air dateMay. 24, 2017
Seasons4
Episodes58
StatusReturning Series

Sezonet dhe serit

3Sezoni 3 Jan. 21, 2016
4Sezoni 4 Feb. 01, 2017
5Sezoni 5 Apr. 24, 2018
6Sezoni 6 Apr. 30, 2019
7Sezoni 7 May. 20, 2020